Skip to main content
Nederlands

Ontdek
hoe waardevol 
de 
juiste deur is.

masters in doors

In welke sector
bevindt u zich?

Onze deuren en deuraandrijvingen vinden hun weg naar afnemers in uiteenlopende sectoren. Van retail tot maakindustrie, van agro tot woongebouwen en van utiliteit tot tuincentra. Selecteer uw sector en zie welke oplossingen er zijn voor uw deurwensen.

Welke type deur
zoekt u?

Met een deur de toegankelijkheid van uw gebouw verbeteren? De juiste deur bespaart u energie en vergroot de beleving binnen uw gebouw. Zo is een deur nooit meer een barrière voor uw klanten, leveranciers of medewerkers.

Aan tafel met
onze adviseur.

Het ontwerpen en produceren van deuren is onze core business. Bij MeerDeur zit u aan tafel met een adviseur die direct begrijpt wat er speelt en met creatieve oplossingen meerwaarde realiseert.

Onze merken

Merken die vertrouwen geven.

Gatemaster®

Wachten voor een deur is er met de Gatemaster® aandrijving niet meer bij: die opent precies op de breedte en met de snelheid die u wenst.

Speeddoor®

Met het Speeddoor® systeem blijven twee afdelingen fysiek zoveel mogelijk gescheiden, maar kan de deur wel snel geopend of gesloten worden.

MeerDeur®

Onze MeerDeur® deuren zijn robuuste deuren van staal of aluminium die de continuïteit van uw bedrijfsvoering optimaal waarborgen.  

Benieuwd hoe
waardevol onze deuren zijn?

Laat u adviseren over performance, rendement, duurzaamheid en beleving. Samen vinden we de beste oplossing voor uw situatie.