Skip to main content
Nederlands
Duurzaamheid

Altijd een duurzame oplossing.

Met duurzame materialen en innovatieve engineering weten wij altijd deuren van de hoogste kwaliteit te realiseren. Deuren met oog voor efficiënte en duurzaamheid. Deuren die waarde toevoegen en energie besparen. Wij beschikken altijd over een duurzame oplossing voor uw specifieke deurbehoefte.

Waarborgen kwaliteit

Certificeringen

MeerDeur is in het bezit van verschillende certificeringen op het gebied van veiligheid, productie, duurzaamheid, milieu en gezondheid. Zo waarborgen wij onze kwaliteit en duurzaamheid.

VCA** staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld veilig werken te waarborgen. Wij beschikken over twee sterren, wat zorgt voor nog veiligere deuren, productie en montage.

MeerDeur is lid van de vereniging Koninklijke Metaalunie. Wij werken dan ook volgens de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden uitgegeven door de Koninklijke Metaalunie.

Meerwaarde

Deuren die energie
besparen.

Met onze automatische deuren bespaart u energie. De deuren staan zo kort mogelijk open, waardoor u verlies van warmte of kou in uw gebouw minimaliseert. Ook voor een optimale klimaatbeheersing zijn onze deuren een uitkomst.

Wij weten uw duurzaamheidsbehoeften te vertalen naar deuren en automatisering van maximale meerwaarde. Meer duurzaamheid, performance, rendement en beleving. Minder onderhoud, zorgen en kosten. Bij MeerDeur mag u meer verwachten.

In-house productie

Duurzaam geproduceerd.

Wij beschikken over de modernste productiefaciliteiten en meest geavanceerde machines, waardoor elke deur en deuraandrijving volledig op maat gemaakt wordt met zo min mogelijk restmateriaal. Voor de in-house productie wordt de energie opgewekt met zonnepanelen. Wij blijven onze werkwijze optimaliseren voor mens en milieu.

Aluminium als basis-materiaal maakt een veelheid aan toepassingen mogelijk. Bovendien is het een onderhoudsarm en duurzaam materiaal, dat lichtgewicht én robuust is. Wij beschikken over altijd duurzame deuroplossingen passend bij uw behoeften.

Benieuwd hoe
waardevol onze deuren zijn?

Laat u adviseren over performance, rendement, duurzaamheid en beleving. Samen vinden we de beste oplossing voor uw situatie.