Skip to main content
Nederlands
Het bedrijf

Met onze deuren waarde toevoegen aan processen en beleving.

Wij weten uw behoeften te vertalen naar deuren en automatisering van maximale meerwaarde. Meer duurzaamheid, performance, rendement en beleving. Minder onderhoud, zorgen en kosten. Bij MeerDeur mag u meer verwachten.

MeerDeur adviseert, ontwerpt, produceert, monteert en onderhoudt (automatische) deuren voor bedrijven in uiteenlopende sectoren. Van agro tot maakindustrie en van utiliteit tot retail.

Met onze merken: MeerDeur®, Speeddoor® en Gatemaster® beschikken wij altijd over de beste deuren en deuraandrijvingen voor uw situatie en wensen.

In-house productie

Bij MeerDeur draait het om uw behoeften.

Door ons in te leven in de situatie en wensen van opdrachtgevers en onze deuren hier volledig op aan te passen, voegen we maximaal waarde toe aan uw bedrijfsprocessen, winkelbeleving en leefomgeving.

Onze vakmensen nemen u bij de hand en ontzorgen u vanaf het advies tot en met de montage. 

Sinds 1972

Meer dan 50 jaar aan expertise.

Deuren zijn onze core business. Onze deuren hebben de afgelopen 50 jaar hun weg gevonden richting uiteenlopende opdrachtgevers in binnen- en buitenland.  Nog steeds werken wij met dezelfde passie als in 1972 en blijven wij ons bedrijf en onze producten verbeteren. 

Een gevel van topkwaliteit

Meer Gevelsystemen.

Meer Gevelsystemen is net als MeerDeur onderdeel van de MeerGroup. Meer Gevelsystemen is specialist in de ontwikkeling, productie en montage van kozijnen, schuifpuien en vliesgevels. Met een team van vakmensen en moderne productiefaciliteiten staat Meer Gevelsystemen garant voor producten van topkwaliteit.

Deurexperts

Masters in doors

Wij zijn doelgerichte deurenexperts met een wereldwijd trackrecord van gerealiseerde projecten en tevreden opdrachtgevers. Wij zijn meesters in deuren.

Door te blijven investeren in onze mensen en ze de beschikking te geven over de meest geavanceerde machines, weten wij onze kwaliteit elke dag weer te garanderen.

Gedreven

Wij hebben passie voor deuren en zijn gedreven om elke dag meerwaarde te realiseren voor onze opdrachtgevers.

Hulpvaardig

Wij weten optimaal in te spelen op uw behoeften en ook na de montage ontzorgen wij met onze persoonlijke serviceverlening.

Vindingrijk

Bij ons gaan oog voor detail én oog voor efficiency hand in hand. Veel van onze innovaties zijn door onze engineers ontwikkeld.

Vakkundig

Wij zijn zelfverzekerd in wat we doen. Onze maatwerk deuren hebben een wereldwijd trackrecord en staan synoniem voor kwaliteit.

Merken

Merken die vertrouwen geven.

Gatemaster®

Wachten voor een deur is er met de Gatemaster® aandrijving niet meer bij: die opent precies op de breedte en met de snelheid die u wenst.

Speeddoor®

Met het Speeddoor® systeem blijven twee afdelingen fysiek zoveel mogelijk gescheiden, maar kan de deur wel snel geopend of gesloten worden.

MeerDeur®

Onze MeerDeur® deuren zijn robuuste deuren van staal of aluminium die de continuïteit van uw bedrijfsvoering optimaal waarborgen.

Benieuwd hoe
waardevol onze deuren zijn?

Laat u adviseren over performance, rendement, duurzaamheid en beleving. Samen vinden we de beste oplossing voor uw situatie.