Skip to main content
Nederlands
Sectoren

Deuren voor retail.

Deuren die voor meer mensen in uw winkel zorgen? Ook een winkelpui met een uitnodigende deur speelt daar een belangrijke rol in. Die deur is immers de eerste kennismaking van klanten met uw retail winkel. Samen met u zoeken we naar de beste deuroplossing passend bij uw behoeften.

MeerDeur is specialist in het ontwerpen, produceren, monteren en onderhouden van deuren en deuraandrijvingen voor bedrijven in de retail sector. U bent dus verzekerd van expertise, maatwerk en een grote keuzevrijheid in systemen.

Voor optimale toegankelijkheid en gebruiksgemak is een automatische deur de perfecte oplossing. Onze automatische deuren zijn getest tot wel 3 miljoen 'open en sluit' cycli en werken isolerend, besparen energie en verhogen de hygiëne, efficiëntie en winkelbeleving.

Producten

Grenzeloze deuroplossingen
voor retail.

Automatische deuren

Verbeter de toegankelijkheid en
bespaar energie.

Schuifdeuren

Gegarandeerd ongehinderde
toegang.

Snelroldeuren

Functionele snelle afscheidingen van
afdelingen.

Draaideuren

Betrouwbaar en zeer breed
toepasbaar.

Onze merken

Merken die vertrouwen geven.

Aan tafel met
onze adviseur.

Het ontwerpen en produceren van deuren is onze core business. Bij MeerDeur zit u aan tafel met een adviseur die direct begrijpt wat er speelt en met creatieve oplossingen meerwaarde realiseert.

Werkwijze

Altijd de beste deur voor uw situatie.

Analyse & Advies

Ontwerp

Productie

Montage

Service & Onderhoud

Projecten

Maatwerk deuren met wereldwijd trackrecord.

Benieuwd hoe
waardevol onze deuren zijn?

Laat u adviseren over performance, rendement, duurzaamheid en beleving. Samen vinden we de beste oplossing voor uw situatie.