Skip to main content
Nederlands
Service

Montage, service en onderhoud.

De bedrijfszekerheid van een (automatische) deur heeft alles te maken met de deskundigheid van de montage en het onderhoud. We staan bekend om onze snelle en persoonlijke dienstverlening.

Heeft u een storing? Wij beschikken over een 24/7 storingsdienst voor onze Nederlandse afnemers met een onderhoudscontract. Na sluitingstijd is het ook mogelijk om uw storing per e-mail te melden, dan bellen wij u de volgende werkdag direct terug.

24/7 storingsdienst

Storing per e-mail melden

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Montage

Perfecte montage.

Onze monteurs zijn perfect op de hoogte van alle mogelijke inbouwomstandigheden. Met die ervaring is een optimale montage gegarandeerd. Met geavanceerde inbouwmethoden en apparatuur weten wij elke deur en deuraandrijving efficiënt te monteren.

Vanzelfsprekend zijn tijdens de montage de veiligheid van uw eigen medewerkers en die van onze eigen monteurs gewaarborgd.

Servicecontract

Service & onderhoud.

Veel (automatische) deuren zijn elke dag maximaal in bedrijf. Ook een kwalitatief hoogwaardige deur van MeerDeur vraagt regelmatig aandacht. Bij ons kunt u terugvallen op adequate serviceverlening als uw deur of deuraandrijving onderhoud nodig heeft. Of in incidentele gevallen dat er een storing is.

Met het oog op maximale bedrijfszekerheid adviseren wij u een servicecontract af te sluiten. Met een servicecontract verzekert u zich van probleemloos gebruik. 

storing

24/7 storingsdienst

Is er onverhoopt een storing? MeerDeur beschikt over een eigen storingsdienst, bereikbaar voor onze Nederlandse klanten met een servicecontract: tel. 0174 280 777. Buiten kantooruren wordt u automatisch met de storingsdienst doorverbonden. 

Met het oog op maximale bedrijfszekerheid adviseert MeerDeur u een servicecontract af te sluiten. Zo wordt de bedrijfszekerheid van uw automatische deur voor langere tijd gegarandeerd. Wilt u ook zekerheid bij spanningsuitval? Dan kunt u bij spanning uitval tijdelijk overschakelen op het optionele accupakket of handmatige bediening van de automatische deur.

FAQ

Veelgestelde vragen.

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Is uw vraag nog niet beantwoord? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Produceert MeerDeur de deuren in Nederland?

Het ontwerpen en produceren van deuren en deuraandrijvingen is onze core business. Wij zijn slagvaardig doordat wij alle disciplines, van advies tot productie en van montage tot onderhoud, onder één dak hebben in Nederland. 

Wat is de levertijd van jullie deuren?

Wij beschikken over een moderne 8000m2 productiefaciliteit, inclusief een fors magazijn. Daardoor kan een opdracht veelal direct worden opgestart en zijn extreem korte levertijden mogelijk. De exacte levertijden zijn afhankelijk van de aanvraag. 

Heb ik garantie op mijn deuren?

Onze deuren en aandrijvingen beschikken altijd over een garantie voor een bepaalde tijd. Afhankelijk van het product en het project wordt de garantie bepaald.

Zijn Gatemaster® en Speeddoor® onderdeel van MeerDeur?

MeerDeur®, Speeddoor® en Gatemaster® zijn onze eigen merken. Met deze merken beschikken wij altijd over de beste deuroplossing voor uw situatie en wensen.   

Kunnen jullie ook een volledige gevel leveren?

Meer Gevelsystemen is net als MeerDeur onderdeel van de MeerGroup. Meer Gevelsystemen is specialist in de ontwikkeling, productie en montage van gevels. Met een team van vakmensen en moderne productiefaciliteiten staat Meer Gevelsystemen garant voor een gevel van topkwaliteit. 

Benieuwd hoe
waardevol onze deuren zijn?

Laat u adviseren over performance, rendement, duurzaamheid en beleving. Samen vinden we de beste oplossing voor uw situatie.