Skip to main content
Nederlands
Merken

Speeddoor®

Maximale functionaliteit en snelheid? De Speeddoor® snelroldeur is de ideale afdichting tussen twee afdelingen die fysiek zoveel mogelijk gescheiden moeten blijven, met behoudt van optimale toegankelijkheid.

Onze Speeddoor® snelroldeuren besparen energie en verbeteren de efficiëntie, veiligheid en klimaatbeheersing binnen uw bedrijf.

Speeddoor® Snelroldeuren

Maximale snelheid in openen en sluiten.

Meerwaarde

Snelroldeuren die waarde toevoegen.

Een Speeddoor® presteert onder extreme bedrijfseisen met afmetingen tot wel 30m2. Het Speeddoor® systeem is onderhoudsvriendelijk en zelfs een kleine aanrijding hoeft geen probleem te zijn. Met de optionele UPS (Uninterruptible Power Supply) is de werking zelfs gegarandeerd bij spanningsuitval.

In-house productie en montage

Passend bij uw behoeften.

Wij adviseren, ontwerpen, produceren, monteren en onderhouden Speeddoor® snelroldeuren voor bedrijven in uitlopende sectoren. Samen met u zoeken we naar de beste deuroplossing passend bij uw behoeften. Door ons in te leven in uw specifieke situatie en onze deuren hier volledig op aan te passen, voegen we waarde toe aan uw bedrijfsprocessen. 

Werkwijze

Altijd de beste deur voor uw situatie.

Analyse & Advies

Ontwerp

Productie

Montage

Service & Onderhoud

Sectoren

Verzekerd van meerwaarde.

Benieuwd hoe
waardevol onze deuren zijn?

Laat u adviseren over performance, rendement, duurzaamheid en beleving. Samen vinden we de beste oplossing voor uw situatie.