Skip to main content
Nederlands

FAQ

Veelgestelde vragen.

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Is uw vraag nog niet beantwoord? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Produceert MeerDeur de deuren in Nederland?

Het ontwerpen en produceren van deuren en deuraandrijvingen is onze core business. Wij zijn slagvaardig doordat wij alle disciplines, van advies tot productie en van montage tot onderhoud, onder één dak hebben in Nederland. 

Wat is de levertijd van jullie deuren?

Wij beschikken over een moderne 8000m2 productiefaciliteit, inclusief een fors magazijn. Daardoor kan een opdracht veelal direct worden opgestart en zijn extreem korte levertijden mogelijk. De exacte levertijden zijn afhankelijk van de aanvraag. 

Heb ik garantie op mijn deuren?

Onze deuren en aandrijvingen beschikken altijd over een garantie voor een bepaalde tijd. Afhankelijk van het product en het project wordt de garantie bepaald.

Zijn Gatemaster® en Speeddoor® onderdeel van MeerDeur?

MeerDeur®, Speeddoor® en Gatemaster® zijn onze eigen merken. Met deze merken beschikken wij altijd over de beste deuroplossing voor uw situatie en wensen.   

Kunnen jullie ook een volledige gevel leveren?

Meer Gevelsystemen is net als MeerDeur onderdeel van de MeerGroup. Meer Gevelsystemen is specialist in de ontwikkeling, productie en montage van gevels. Met een team van vakmensen en moderne productiefaciliteiten staat Meer Gevelsystemen garant voor een gevel van topkwaliteit. 

Verzorgen jullie ook de montage?

Wij zijn slagvaardig doordat wij alle disciplines, van advies tot productie en van montage tot onderhoud, onder één dak hebben. Als het gaat om snelheid, flexibiliteit en bedrijfszekerheid is er geen betere leverancier denkbaar.

Is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten?

Met oog op maximale bedrijfszekerheid is het voor onze Nederlandse klanten mogelijk om een servicecontract af te sluiten. Met een servicecontract verzekert u zich van probleemloos gebruik. 

kom in contact

Staat uw vraag er niet tussen?