Skip to main content
Nederlands
Werkwijze

Oog voor detail en efficiency.

Het ontwerpen en produceren van deuren en deuraandrijvingen is onze core business. Wij zijn slagvaardig doordat wij alle disciplines, van advies tot productie en van montage tot onderhoud, onder één dak hebben. Bij ons is het onmogelijke mogelijk.

Bij MeerDeur gaan oog voor detail én oog voor efficiency hand in hand. De vormen, materialen, kleuren en onderdelen stemmen wij optimaal af op de locatie en het doel van de deur. Bij MeerDeur zit u aan tafel met een adviseur die direct begrijpt wat er speelt en met creatieve oplossingen meerwaarde realiseert.

Werkwijze

Altijd de beste deur voor uw situatie.

Stap 1

Analyse & advies

Een professionele analyse en deskundig advies zijn net zo belangrijk als de uiteindelijke kwaliteit van een deur. MeerDeur is adviseur en producent tegelijk. Doordat we alle deuren en deuraandrijvingen in eigen huis ontwerpen en produceren, weten wij altijd de beste oplossing voor uw specifieke situatie te adviseren, eventueel in nauwe samenwerking met uw eigen architect of bouwkundige.

Stap 2

Ontwerp

Standaarddeuren bestaan niet. De juiste deuren en deuraandrijvingen voor úw situatie wel. Daarom wordt elke automatische deur van MeerDeur op maat gemaakt. Met onze eigen ontwerp- en engineeringfaciliteiten spelen we flexibel en efficiënt in op uw behoeften en vormen we uw deur volledig naar uw wensen. Met 3D-visualisatie laten we uw deur beleven nog voordat deze is geproduceerd.

Stap 3

Productie

Als het ontwerp is goedgekeurd, staat niets meer in de weg om uw (automatische) deur te produceren. Belangrijk voordeel van MeerDeur: het gehele productieproces wordt in één hand gehouden. Wij beschikken over een moderne 8000m2 productiefaciliteit, inclusief een fors magazijn. Daardoor kan een opdracht veelal direct worden opgestart en zijn extreem korte levertijden mogelijk. Wij beschikken over grenzeloze deuroplossingen.

Stap 4

Montage

De bedrijfszekerheid van een (automatische) deur heeft alles te maken met de finesse in het stadium van de montage. Of nou ons eigen montageteam of één van onze partners uw deur monteert. Met de ervaring en het partner netwerk van MeerDeur is een optimale montage gegarandeerd. 

Ook zaken als efficiency en veiligheid krijgen tijdens de montage prioriteit. Onze monteurs en partners zijn op de hoogte van alle mogelijke inbouwomstandigheden. Met geavanceerde inbouwmethoden en -apparatuur wordt elke deur en deuraandrijving snel gemonteerd.

Stap 5

Service & onderhoud

Veel (automatische) deuren zijn elke dag maximaal in bedrijf. Regelmatig preventief onderhoud kan onverwachtse defecten beperken. Bij ons kunt u terugvallen op adequate serviceverlening als uw deur onderhoud nodig heeft. Of in de incidentele gevallen dat er een storing is. Met het oog op maximale bedrijfszekerheid adviseert MeerDeur u een servicecontract af te sluiten.

Bent u zich bewust dat de EN16005 norm voorschrijft dat u uw elektrisch aangedreven horizontaal schuivende deuren jaarlijks moet toetsen op de veiligheid? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

24/7 storingsdienst

Is er onverhoopt een storing? MeerDeur beschikt over een eigen storingsdienst, bereikbaar voor onze klanten met een servicecontract: tel. 0174 280 777. Buiten kantooruren wordt u automatisch met de storingsdienst doorverbonden.

Projecten

Maatwerk deuren met wereldwijd trackrecord.

Benieuwd hoe
waardevol onze deuren zijn?

Laat u adviseren over performance, rendement, duurzaamheid en beleving. Samen vinden we de beste oplossing voor uw situatie.