Skip to main content
Nederlands
Sectoren

Deuren voor woongebouwen.

Een comfortabele en veilige toegang en doorgang creëren in uw woongebouw? Met onze (automatische) deuren verbetert u de leefomgeving van uw bewoners. Samen met u zoeken we naar de beste deur en deuraandrijving passend bij uw situatie en de uitstraling van uw woongebouw. 

Onze automatische deuren besparen energie en zijn voor bewoners met een kinderwagen, rolstoel of scootmobiel een uitkomst. Ook beschikken onze deuren over verschillende veiligheids- en beveiligingsoplossingen om een veilige leefomgeving te waarborgen.

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, produceren, monteren en onderhouden van deuren voor woongebouwen. U bent dus verzekerd van expertise, maatwerk en een grote keuzevrijheid in systemen.

Producten

Grenzeloze deuroplossingen
voor woongebouwen.

Automatische deuren

Verbeter de toegankelijkheid en
bespaar energie.

Schuifdeuren

Gegarandeerd ongehinderde
toegang.

Draaideuren

Betrouwbaar en zeer breed
toepasbaar.

Onze merken

Merken die vertrouwen geven.

Aan tafel met
onze adviseur.

Het ontwerpen en produceren van deuren is onze core business. Bij MeerDeur zit u aan tafel met een adviseur die direct begrijpt wat er speelt en met creatieve oplossingen meerwaarde realiseert.

Werkwijze

Altijd de beste deur voor uw situatie.

Analyse & Advies

Ontwerp

Productie

Montage

Service & Onderhoud

Projecten

Maatwerk deuren met wereldwijd trackrecord.

Benieuwd hoe
waardevol onze deuren zijn?

Laat u adviseren over performance, rendement, duurzaamheid en beleving. Samen vinden we de beste oplossing voor uw situatie.