Skip to main content
Nederlands
Merken

Gatemaster®

Een volledig automatische deur? Wachten voor een deur is er met de Gatemaster® aandrijving niet meer bij: die opent precies op de breedte en met de snelheid die u wenst. Ook energieverliezen tussen afdelingen beperkt u tot een minimum.

Gatemaster® Excel Schuifdeuren

Vergroot de toegankelijkheid en uitstraling.

Gatemaster® GMR Schuifdeuren

Betrouwbare en robuuste automatisering.

Gatemaster® GMD10 & GMD20 Draaideuren

Gebruiksvriendelijk en breed toepasbaar.

Gatemaster® Dockdoor Hefpanelen

Creëer een automatische opening tussen twee ruimtes.

Meerwaarde

Automatische deuren die waarde toevoegen.

Met een Gatemaster® deuraandrijving draagt u deur bij aan uw processen, beleving en rendement. De efficiëntie van een Gatemaster® aandrijving gaat hand in hand met maximale veiligheid. Bovendien kan de snelheid van openen en sluiten van de automatische deur zo geregeld worden, dat u energieverlies tot een minimum beperkt. 

In-house productie en montage

Passend bij uw behoeften.

Wij adviseren, ontwerpen, produceren, monteren en onderhouden verschillende uitvoeringen van onze Gatemaster® deuren en aandrijvingen. Zo beschikken onze aandrijvingen standaard over veel verschillende opties. Van zomer- tot winterstand, werkt deze met radars of via bediening vanaf de receptie en zijn ze verkrijgbaar met een draadloze handzender, drukknop en nog vele andere mogelijkheden.

Door ons in te leven in uw specifieke situatie en onze automatische deuren hier volledig op aan te passen, voegen we waarde toe aan uw bedrijfsprocessen en klantbeleving.

Werkwijze

Altijd de beste deur voor uw situatie.

Analyse & Advies

Ontwerp

Productie

Montage

Service & Onderhoud

Sectoren

Verzekerd van meerwaarde.

Benieuwd hoe
waardevol onze deuren zijn?

Laat u adviseren over performance, rendement, duurzaamheid en beleving. Samen vinden we de beste oplossing voor uw situatie.