Skip to main content
Nederlands

Algemene voorwaarden
MeerDeur

MeerDeur: een VCA** gecertificeerd bedrijf

Bij MeerDeur staat veiligheid altijd voorop. Om deze reden voldoet MeerDeur dan ook aan de norm VGM Checklist Aannemers VCA**, versie 2017/6.0

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld. (bron: vca.nl)

Metaalunievoorwaarden

MeerDeur is lid van de vereniging Koninklijke Metaalunie. Op MeerDeur werkt dan ook volgens de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden uitgegeven door de Koninklijke Metaalunie (Nederlandse organisatie van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in de metaal). U kunt de voorwaarden lezen door te klikken op de link in de tekst.

Benieuwd hoe
waardevol onze deuren zijn?

Laat u adviseren over performance, rendement, duurzaamheid en beleving. Samen vinden we de beste oplossing voor uw situatie.