Skip to main content
Nederlands
project

OK Plant

OK Plant is een bedrijf dat meer dan 160.000 planten per week verwerkt. Om dit te verwezenlijken maken ze veel gebruik van automatisering, waardoor ook de deuren en deuraandrijvingen een belangrijk onderdeel zijn. Binnen dit project zijn alle producten van MeerDeur gebruikt. Wij hebben het gehele project van het ontwerp van deuren tot en met de montage gerealiseerd. Ook het jaarlijkse preventief onderhoud van de deuren en luiken wordt door ons verzorgd.

Hefpanelen

Wanneer de planten van het compartiment A naar compartiment B moeten kan dit worden gedaan door de hefluiksystemen met Gatemaster® Dockdoor systemen. Deze zijn uitgevoerd van klein formaat tot heel groot formaat. Ook zijn er op de locatie waar intern transport voor uitdagende situaties zorgt, uitsparingen uitgevoerd.

Schuifwand

Er is ook een grote schuifwand geplaatst om twee afdelingen te scheiden. Om niet altijd de grote schuifwanddelen te hoeven verplaatsen is er in de schuifwand een schuifdeur geplaatst voor gemakkelijke doorgang van personen.

Speeddoor®

In de compartimenten tussen de afdelingen is gebruik gemaakt van de Speeddoor®, waarmee een grote dagmaat is gecreëerd van 3,5 meter bij 6 meter. Ook deze Speeddoor® wordt aangestuurd door automatisch intern transport of door een drukknop. 

MeerDeur® draaideur

In een gedeelte van de schuur waar een hogere isolatie vereist was, is een geïsoleerde architectonische deur geplaatst waarbij het paneel in de deur een andere kleur heeft als het deurblad en deurkozijn. Achter in de kas is een MeerDeur® draaideur gemonteerd met knopcilinder die dient als service en vluchtluik.

Gatemaster® Excel

Voor de entree van het kantoorgedeelte is de aluminium automatische Gatemaster® Excel deur toegepast om klanten te verwelkomen in de shop en het kantoor. Zusterbedrijf Meer Gevelsystemen heeft van het kantoor en de latere nieuwbouw de kozijnen en handbediende en isolerende architectonische draaideuren uitgevoerd in zwarte profielen en luxe donker ogend spiegelglas. 

Benieuwd hoe
waardevol onze deuren zijn?

Laat u adviseren over performance, rendement, duurzaamheid en beleving. Samen vinden we de beste oplossing voor uw situatie.