Skip to main content
Nederlands
project

Profile Mondt

Mondt Tweewielers, die onder de Profile Fietsspecialist groep valt, ging zich vestigen in een bedrijfspand. Dit bedrijfspand is voorzien van een mooie open ruimte, maar had een beperkende uitnodigende factor. In opdracht van Meer Gevelsystemen heeft MeerDeur hier twee aluminium automatische Gatemaster® Excel deuren geleverd en gemonteerd. Meer Gevelsystemen heeft binnen dit project de grote pui gemonteerd en heeft de dagmaat geschikt gemaakt voor de automatische deur. Daarna kon MeerDeur aansluitend de automatische deur monteren.

Automatische deuren

Als resultaat geeft dit Mondt Tweewielers een veilige manier om de fietsen naar binnen en buiten te rijden. Ook worden klanten in een lichte omgeving ontvangen en wordt de deur automatisch voor ze open gestuurd.

Extra veiligheid

De aluminium pui die Meer Gevelsystemen heeft geplaatst van 4,5 meter breed en 4,2 meter hoog is voor de overheaddeur gemonteerd. Hierdoor waren er weinig tot geen bouwkundige aanpassingen nodig en kan het pand makkelijk en extra veilig afgesloten worden ’s nachts. Buiten de beveiliging in de deur, zorgt de overheaddeur voor een nog lastigere binnenkomst buiten de kantooruren voor ongewenste personen.

Wanneer de overheaddeur gesloten wordt kan je via de automatische Gatemaster® Excel deur aan de zijkant het pand makkelijk verlaten.

Benieuwd hoe
waardevol onze deuren zijn?

Laat u adviseren over performance, rendement, duurzaamheid en beleving. Samen vinden we de beste oplossing voor uw situatie.