Skip to main content
Nederlands
project

Van Scheijndel

Van Scheijndel (VS Cycling) gingen verhuizen naar een nieuw pand om aan de aanhoudende vraag naar fietsen, fietsspullen en accessoires te kunnen voldoen. Dit pand had niet de gewenste uitstraling en isolering. Om deze reden heeft Van Scheijndel (VS Cycling) de huidige gevel laten vernieuwen met aluminium gevels van zusteronderneming Meer Gevelsystemen en in deze gevel een dubbele automatische Gatemaster® Excel schuifdeur geplaatst van MeerDeur.

Uitnodigende uitstraling

De aannemer van Van Scheijndel (VS Cylcing) heeft de houten stelkozijnen verzorgt, waarna onze eigen uitvoerders het project tot oplevering hebben begeleid. Het resultaat is een geheel nieuwe, uitnodigende uitstraling voor Van Scheijndel (VS Cycling).

Er was nog een bestaande aandrijving met deurblad welke kon worden hergebruikt. Nadat MeerDeur met haar servicemonteurs de deur had verplaatst naar de nieuwe locatie en een preventieve onderhoudsbeurt hebben gegeven kan ook deze er weer jaren tegenaan.

Benieuwd hoe
waardevol onze deuren zijn?

Laat u adviseren over performance, rendement, duurzaamheid en beleving. Samen vinden we de beste oplossing voor uw situatie.